Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ejtőernyőzés képes leírás - Repülés.tlap.hu
részletek »

Ejtőernyőzés - Repülés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: repules.tlap.hu » Ejtőernyőzés
Keresés
Találatok száma - 7 db
Tudatos Tandemugrók Oldala

Tudatos Tandemugrók Oldala

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy segítséget tudjunk nyújtani az ejtőernyős tandemugrással kapcsolatban. Ahogy tudatos tandemugróvá válsz, képes leszel osztályozni a tandemugrással foglalkozó csapatok szolgáltatásait, képes leszel felismerni a különbséget, egy 4000 méteres ugrás és egy 2200 méteres ugrás között, képes leszel kiszámolni, hogy egy másodperc zuhanás mennyire terheli meg a pénztárcádat, képes leszel kiválasztani a hasznos, és a haszontalan szolgáltatásokat, képes leszel az ugrás végrehajtására.

Magyar Ejtőernyős Oldalak

Magyar Ejtőernyős Oldalak

A legnagyobb ejtőernyőzéssel foglalkozó weboldala a magyar ejtőernyőzésnek! Minden megtalálható, ami az ejtőernyőzéssel kapcsolatba hozható. Videók, fórum, versenyek, eredmények, wiki, szóval minden. Ha ejtőernyőzés, akkor innen kell indulni. Ha érdekel a tandemugrás, az ejtőernyős képzés látogass meg minket.

Ejtőernyős videók

Ejtőernyős videók

Videók az ejtőernyőzésről. Ha még nem ejtőernyőztél ezek a videók biztosan meggyőznek arról, hogy ezt neked is ki kell próbálnod.

Ejtőernyőzés FÓRUM

Ejtőernyőzés FÓRUM

Ha már ejtőernyőztél, vagy szeretnéd kipróbálni feltétlenül látogasd meg az ejtőernyős fórumot. Sok tapasztalt ejtőernyőssel oszthatod meg tapasztalataidat. Kérhetsz tanácsokat és természetesen adhatsz is amennyiben már jártas vagy a témában.

Ejtőernyőzés alapismeretek

Ejtőernyőzés alapismeretek

Mielőtt belevágnál az ejtőernyőzésbe mindenképp érdemes elolvasnod a www.vorosmeteor.hu -n található irást az ejtőernyőzés alapismereteiről.

Az ejtőernyőzés története

Az ejtőernyőzés története

Érdekel az ejtőernyőzés mulja. Ezen az oldalon megtalálod az ejtőernyőzés rövid összefoglalását a kezdetektől napjainkig.

Tandemugrás

Tandemugrás

Szabadesés? Hát igen ehez az érzéshez semmi más nem hasonlitható. A www.szabadeses.hu-n többet is megtudhatsz a tandemugrás-ról és a szabadesésről.

Tuti menü