Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Repülés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Repülés képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: repules.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 104 db
Skyward az Élményplázában

Skyward az Élményplázában

Elege van az ötlettelen meglepetésekből? Válogasson csomagjaink között, legyen az élmény az ajándék! Repülő szimulátor, skyward, lövészet, tandemugrás vagy tesztvezetés: nálunk garantáltan megtalálja a legjobb szülinapi ajándékokat férfi ismerőseinek. Élményautózás keretében a legerősebb sportautókat is kipróbálhatja, a búvárkodással felfedezheti a természet szépségeit, a szabadulószobák pedig tematikus változatban is elérhetők. Felejtse el a felesleges holmikat, az élményajándék egy életre szól! Keressen minket!

Aktuális, akciós repülőjegyek

Aktuális, akciós repülőjegyek

Repülőjegy beszerezése az Utazz fillérekért weboldal közreműködésével! Ha idegenbe tervezünk utazni, akkor tipikusan két alternatívánk van erre. Autóval vagy repülve! Ha a levegőt választjuk, akkor természetesen repjegy is szükséges. A honlapon a legjobb repülőjegy ajánlatok lettek egybegyűjtve egy csokorba (a last minute utakkal az élvonalban), hogy kiválaszthasd a számodra leginkább ideálisat. A repjegyes ajánlatok képeire kattintva az ár mellett az út részleteiről is többet olvashatsz. Az egyéb kategóriákat böngészve pedig az akciós repjegyeken túl más nyaralásokat is találsz!

motoros sárkányrepülés

motoros sárkányrepülés

Motoros sárkányrepülés és légi fotó készítésével foglalkozunk, légi fotósok reptetését végezzük. Fő célkitűzésünk minél szélesebb körben megismertetni az emberekkel a sárkányrepülés négyszerű és csodálatos érzését. Valamint nem utolsó sorban talán Magyarországon egyedülállóként hivatásunknak tekintjük sérült embertársaink akár mozgásukban korlátozottak vagy ép vak embertársaink repültetését.Sárkányrepülés ? Át szeretné élni ezt a fantasztikus élményt? ?hát itt az idő leküzdeni mindennemű félelmét, aggodalmát és engedjen a kísértésnek, engedje szabadjára álmait! Repüljön! Szárnyaljon! Egy sétarepülés remek ajándék, biztosan emlékezni fog rá az ajándékozott évek múlva is! Lepje meg Szeretteit egy csodálatos Visegrád vár körüli repüléssel.

Hőlégballonos sétarepülés

Hőlégballonos sétarepülés

A hőlégballonozás a legbiztonságosabb, a legtermészetközelibb és a legszebb repülési mód. Az utas nem egy szűk fülkében vagy bekötve utazik, hanem egy kényelmes kosárban ahol szabadon mozoghat. Olyan helyeken lehet utazás közben leszállni vagy berepülni, ahova földi járművel sem lehet könnyen eljutni (pl. erdős tisztások). Ezeket más légi járművel nem lehet átélni csak a hőlégballonnal. A repülés teljes időtartama alatt lehet filmezni, fotózni. Élje át ezt a nagyszerű élményt velünk! További információért látogassa meg honlapunkat!

Kártérítés járatkésés esetén

Kártérítés járatkésés esetén

Pénzbeli kártérítésben három órát meghaladó késés esetén részesülhet, melynek összege az út hosszától függően 250-600 euró. Sajnos a légitársaságok a szolgáltatások biztosítását és a kártérítések megfizetését igyekeznek elkerülni, így csak hatékony és egyértelmű eszközökkel lehet elérni, hogy a légi utasok jogait biztosítsák, melyben irodánk segítséget nyújt Önnek. Amennyiben az Ön légijárata jelentős késéssel közlekedik, abban az esetben az Európai Unióban hatályos 261/2004/EK rendelet és a vonatkozó  Európai Bírósági ítéletek alapján a fuvarozó köteles ellátást biztosítani Önnek, valamint ha a késés a légitársaságnak róható fel a jegyárat visszatéríteni és kompenzációt fizetni, melynek összege akár 600 euró is lehet! Az ellátási kötelezettség két órát meghaladó késés esetén áll fenn, mely kiterjed frissítők és étel biztosítására, telefonköltség megtérítésére, és indokolt esetben szállodai elhelyezésre vagy a repülőtér és a lakóhely közötti utazási költség megtérítésére is.

Akciós repülőjegy

Akciós repülőjegy

Oldalunkon az akciós és fapados repülőjegyek mellett a világ bármely pontjára több száz légitársaság ajánlata egyaránt elérhető. Akciós repülőjegy keresőnk segítségével könnyedén összehasonlíthatja a repülőjegyek árait, kiválaszthatja és lefoglalhatja repülőjegyét. Hogy ne vesszen el a légitársaságok ajánlataiban, használja az oldal tetején található akciós repülőjegy keresőt! A keresési paraméterek megadásával (indulás helye, úticél, indulás napja, visszaút időpontja, repülőjegy fajtája) könnyedén összehasonlíthatja a repülőjegyek árait. Oldalunkon tippeket és ötleteket is olvashat arról, hogy hogyan találhatja meg a legolcsóbb repülőjegyet online repülőjegy foglalási rendszerünkben. Nálunk a világ bármely pontjáról, bármely országba kereshet és foglalhat egy helyen repülőjegyeket!

Holegballonos sétarepülés

Holegballonos sétarepülés

A holegballon.org oldal bemutatja az olvasónak a hőlégballonos sétarepülés körülményeit, hogyan működik a hőlégballon, megtudhatjuk mi a különbség a kötött függeszkedés és a hőlégballonos sétarepülés között. Sok felmerülő kérdésünkre kaphatunk választ, mint: milyen időben és hol lehet repülni, meddig tart a program, hány személy repülhet egyszerre, milyen ruhában menjünk, és mi az, amit semmiképp se hagyjunk otthon, ha hőlégballonozni megyünk.

Repülőjegy kereső

Repülőjegy kereső

Foglaljon repülőjegyet otthonról kényelmesen! Amikor egy emlékezetes üdülésre vágyik, szedje össze a holmiját és foglaljon le egy repülőjegyet! A weblapunk oldalain több fontos tudnivalót böngészhet át a társaságok történetéről, a jegyvásárlás díjairól, a megengedett poggyászok méreteiről és sok már hasznos információt találhat.

Hőlégballonos Sétarepülés

Hőlégballonos Sétarepülés

Történelmünk legrégebbi és legbiztonságosabb repülési formája a hőlégballonozás. Kétféleképpen lehet kipróbálni; az egyik módja a sétarepülés, amely kb. 1 órás és az évszaktól függően változó (nyáron kb. 350-700 m, télen 1200-1300 m) magasságban utazhatunk a hőlégballonnal. A ballonozás másik módja a függeszkedés, amelynél a ballon rögzítve van egy adott ponthoz, és csak függőlegesen kerül mozgásba. Max. 10-30 m magasra emelkedik jellemzően rendezvényeken lehet kipróbálni ez utóbbi, pár perces szolgáltatást.

Hirdetés
Phoenix Hőlégballon Repülő Egylet

Phoenix Hőlégballon Repülő Egylet

Honlapunkon megjelenő cikkek, képgyűjtemények valamint videó felvételek segítségével kísérheti figyelemmel egyesületünk életét, tevékenységét. Rendszeres résztvevői vagyunk hőlégballonos találkozóknak, versenyeknek, közönség-rendezvényeknek. Magasan képzett pilótáink és lelkes szakszemélyzetünk biztosítja, hogy utasaink gondtalan és feledhetetlen élményben részesülhessenek. Leggyakrabban a Velencei tó térségében végezzük repüléseinket. A tóparti települések, a csillogó víz és a különböző fényviszonyok szülte színek és árnyékok fényképezőgépért kiáltanak. Egész évben - télen is - repülünk, amikor azt a szél és a csapadék lehetővé teszi. Kérdéseivel bátran forduljon hozzánk! Üdvözlettel, Az egyesület tagsága

Olcsó repülőjegy kereső

Olcsó repülőjegy kereső

Olcso-utazas.hu honlapon könnyen és gyorsan talál olcsó repülőjegyet, legyen szó egyirányú vagy oda-vissza útról, fapados vagy nemzeti légitársaságról, közvetlen vagy átszálló repülőjegyről. A megjelenő repülőjegy ajánlatokat sorba rendezheti ár, repülési idő, indulási vagy érkezési időpont alapján.

Ajándékozz Élményt!

Ajándékozz Élményt!

Az extrém, férfias élményajándékoktól, a kényeztető, romantikus páros programokon át, a hölgyek szívét rabul ejtő meglepetésekig minden igényt kielégítünk. (Ferrari vezetés, romantikus hajókázás, rallyzás, palackposta küldés, éleslövészet, Forma 1-es autóvezetés, stb.) A kínálatunkban az ajándékokon kívül, egyedi álmokat, elképzeléseket is valóra váltunk. Lehetőség van utalvány formájában is ajándékozni egy-egy élményt, meglepetést, de konkrét időpontra is leszervezünk programokat.

WwAir sétarepülés

WwAir sétarepülés

Sétarepülések Dunakeszi repülőteréről. Lehetőséget kívánunk adni azoknak az embereknek, akik még soha életükben nem repültek. Ezért találtuk ki az Első Repülés Élménye programunkat, ami 10 perces és lehetőséget ad bepillantani a repülés csodálatos világába. Ezen kívül lehetőség van természetesen hosszabb repüléseket választani melyek közül a legnépszerűbbek a Visegrádi, Esztergomi illetve a Budapest panoráma programunk.

Repülőgépek

Repülőgépek

Hirek információk a polgári repülésről. Ismertebb légitársaságok, hozzájuk kapcsolódó hírek jegyinformációk. A 2 nagy gyártó a Boeing és az Airbus gépei képekkel és leírásokkal, új gépek tesztjeivel. Repülőjegyekkel kapcsolatod, dolgok, drágulásuk, vagy pedig ha valahová akciósak lesznek akkor erről is esik szó. Egyszóval minden ami a polgári repüléshez kapcsolódik.

Hőlégballonozás

Hőlégballonozás

Ha nagy álmod a hőlégballon kipróbálása, de még nem merted kipróbálni, nálunk megtalálod kérdéseidre a választ a hőlégballonozással kapcsolatban. Oldalunkon egyebek között a hőlégballonozásra való felkészülésről, a hőlégballonozás szabályairól találsz információkat, illetve hogy hogyan lehetsz akár te magad is pilóta?!

Hőlégballon sétarepülés

Hőlégballon sétarepülés

Ezt a weboldalt veterán hőlégballon pilóta írta, így ön biztos lehet abban, hogy a témáról itt pontos információkat, helyes tájékoztatást kap. Ügyeltünk arra is, hogy kerüljük a szaknyelvet így biztosítva a téma érthetőségét a laikusok számára is. Ha pilótaként is szeretnél működni, az már egy picit munkásabb, de az is elérhető. Ezen az oldalon minden információ megtalálható azok számára, akik sportként szeretnék űzni a hőlégballonozást, de azok számára is, akik csupán egy sétarepülésen szeretnének részt venni és előtte tájékozódni szeretnének.

Ferihegyi repülőtér - Terminalok, Megközelítés

Ferihegyi repülőtér - Terminalok, Megközelítés

Ferihegy budapesti nemzetközi repülőtér (Ferihegy Airport) részletes leírása, légitársaságok, induló és érkező járatok, Ferihegy 1, 2A és 2B terminálok megközelítése tömegközlekedési eszközökkel, és gépkocsival az autópályákról. A RepulojegyUtazas.hu utazási portál oldalon hasznos tippek és tanácsok olvashatóak utazás, szállás, repülőjegy témakörökben, és a látogatóknak lehetőséget biztosítunk, hogy feltöltsék saját egyedi élménybeszámolóikat, amelyek mellé képeket és videókat is mellékelhetnek.

Tuti menü