Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Légi Taxi képes leírás - Repülés.tlap.hu
részletek »

Légi Taxi - Repülés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: repules.tlap.hu » Légi Taxi
Keresés
Találatok száma - 4 db
Air Taxi

Air Taxi

Cégünk több éve áll utasaink szolgálatában az ország egész területén, valamint külföldön is. Bázis repülőterünk jelenleg Békéscsaba, az Alföld dél-keleti részén, de az ország bármely pontján állunk rendelkezésére. Szolgáltatásaink körét folyamatosan bővítve, naprakészen állunk utasaink, megrendelőink szolgálatában. Célunk egy olyan lehetőség megteremtése, amely bárki számára elérhető külföldről és belföldről is. Légi taxi szolgáltatásunkat azok számára ajánljuk, akik a közút és vasút viszontagságos körülményeit szeretnék áthidalni egy kényelmes, gyors és rugalmas közlekedéssel, ahol szinte repül az idő. Ez az utazás akkor is előnyös, ha a menetrendszerinti repülő járatok nem megfelelően indulnak illetve nem érhetőek el a kívánt időpontban. Ugyanezt biztosítjuk a megrendelő által szállítani kívánt árukra, speciális csomagokra is, amelyeket ugyan korlátozott méretben és súlyban tudunk szállítani, de szállításuk gyors és pontos kezelést igényel. Ha mindezek elnyerték tetszését, és szeretne velünk együtt utazni, keressen minket, készséggel állunk rendelkezésére.

Delux Légitaxi

Delux Légitaxi

Akár néhány éven belül új alternatíva jelenhet meg a légiközlekedésben. A légitaxi-szolgáltatás az ígéretek szerint a magángépek gyorsaságát és kényelmét fogja ötvözni a kereskedelmi járatok első osztályának áraival. A légitaxizást a kis, sugárhajtású repülők új generációja fogja lehetővé tenni.

Légitaxi

Légitaxi

Válasszák az utazás kényelmesebb formáját, a LÉGI TAXIT. Belföldön, külföldön pilótáink pontosan, időben viszik Önt a jobb üzleti sikerek felé. Műszaki személyzetünk, valamint repülőgépünk teljes biztonságot nyújt és nagyban hozzájárul a sikeres üzletember megjelenéséhez. .

AviaArt légitaxi

AviaArt légitaxi

Az AviaArt légitaxi szolgáltató Jet charter gépeket kinál, sajnos a weboldalon az elérhetőségen kivul nincs semmi informacio.

Tuti menü