Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Műrepülés képes leírás - Repülés.tlap.hu
részletek »

Műrepülés - Repülés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: repules.tlap.hu » Műrepülés
Keresés
Találatok száma - 5 db
Skyward az Élményplázában

Skyward az Élményplázában

Elege van az ötlettelen meglepetésekből? Válogasson csomagjaink között, legyen az élmény az ajándék! Repülő szimulátor, skyward, lövészet, tandemugrás vagy tesztvezetés: nálunk garantáltan megtalálja a legjobb szülinapi ajándékokat férfi ismerőseinek. Élményautózás keretében a legerősebb sportautókat is kipróbálhatja, a búvárkodással felfedezheti a természet szépségeit, a szabadulószobák pedig tematikus változatban is elérhetők. Felejtse el a felesleges holmikat, az élményajándék egy életre szól! Keressen minket!

Műrepülés

Műrepülés

gazi, hamisítatlan adrenalin vadász repülés! Nem csak kalandoroknak. Ha már látott repülős napokon, légi parádékon bemutató repüléseket, és ha egyszer is motoszkált a fejében, hogy milyen is lehet egy-egy a földről hajmeresztő manőver a repülőgép belsejéből, mit is élhet át a pilóta odafent, akkor ez a program Önnek szól. Semmihez sem fogható szabadság élmény és életérzés. Átélheti, hogy, hogyan változhat meg az iskolai fizikaórákon megtanult gravitáció. Érezhetjük, ahogy testsúlyunk többszöröse nehezedik ránk és a gravitáció belenyom" bennünket az ülésbe, vagy teljesen kikönnyülve szinte kiemelkedünk abból. A műrepülést mindenkinek csak ajánlani tudjuk, mert aki egyszer kipróbálta azt, az szinte függővé válik, és csakis felcsillanó szemmel tud a repülésről beszélni.

Műrepülés Budaörsről

Műrepülés Budaörsről

Utazásaink, nyaralásaink során bizonyára sokan közülünk megtapasztaltuk már a repülés praktikus oldalát , gyors, kénylemes megoldás ami forradalmasitotta a világot. A repülés igazi élményét azomban csak az éli át aki kipróbál egy kis gépet, akár sétarepülésről vagy műrepülésről legyen szó.

Aero Club

Aero Club

A Magyar Repülő Szövetség kiemelten közhasznú testületként működő sportági szakszövetség, amely a magyarországi sportrepülést felügyeli, és hazánkat a Nemzetközi Repülő Szövetségben (FAI; Fédération Aéronautique Internationale) képviseli. Az MRSZ 1910-es alapítása óta a FAI aktív tagja. Közel 100 éves fennállása alatt az MRSZ számtalan kitűnő pilótát és repülő szakembert nevelt, miközben a gyorsan változó világ igényeihez igazodva folyamatosan bővítette tevékenységi körét.

Murepules.hu

Murepules.hu

A szabadság okozta öröm abszolút érzése, mely egy kiváló pilóta tálalásában nem nélkülözi az adrenalin forrását a vérben, vagy a tájkép keltette csodálatot, amint addig soha nem tapasztalt perspektívákból örökre beég emlékezetünkbe! Próbálja ki a határtalan szárnyalást, az andalgó városnézést, vagy a páratlan érzést nyújtó műrepülés feledhetetlen élményét! És, hogy ezeket az élményeket a legnagyobb átéléssel tapasztalhassa meg, az ország pilótáinak legprofesszionálisabb, legeredményesebb műrepülő csapata száll rendelkezésére!

Tuti menü