Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sárkányrepülés képes leírás - Repülés.tlap.hu
részletek »

Sárkányrepülés - Repülés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: repules.tlap.hu » Sárkányrepülés
Keresés
Találatok száma - 5 db
motoros sárkányrepülés

motoros sárkányrepülés

Motoros sárkányrepülés és légi fotó készítésével foglalkozunk, légi fotósok reptetését végezzük. Fő célkitűzésünk minél szélesebb körben megismertetni az emberekkel a sárkányrepülés négyszerű és csodálatos érzését. Valamint nem utolsó sorban talán Magyarországon egyedülállóként hivatásunknak tekintjük sérült embertársaink akár mozgásukban korlátozottak vagy ép vak embertársaink repültetését.Sárkányrepülés ? Át szeretné élni ezt a fantasztikus élményt? ?hát itt az idő leküzdeni mindennemű félelmét, aggodalmát és engedjen a kísértésnek, engedje szabadjára álmait! Repüljön! Szárnyaljon! Egy sétarepülés remek ajándék, biztosan emlékezni fog rá az ajándékozott évek múlva is! Lepje meg Szeretteit egy csodálatos Visegrád vár körüli repüléssel.

Vexton Kft. - Rendezvényszervezés

Vexton Kft. - Rendezvényszervezés

Szabadidős és extrém csapatépítő programok, élménytréningek, kalandjátékok, különlegességek és újdonságok, gyerekzsúrok, az álomesküvő. Nálunk mindent megtalál, első kézből, saját eszközparkkal, felkészült szakmai háttérrel, az első pillanattól az utolsó visszacsatolásig. Légi felvételek, bemutatórepülés, motoros tandem siklóernyő, hőlégballon, autogiro, sárkányrepülő, MOVIT, motoros repülőgép, helikopter.

Sárkányrepülés

Sárkányrepülés

Ez itt az ismeretterjesztés helye. Azoknak szól akiket érdekel miről szól ez a sport, de nem tudják mi is ez pontosan. Persze, a képekkel és a videókkal célszerű kezdeni, de itt megpróbálom összefoglalni miről is van szó valójában. A wikipedian van egy magyar szócikk a sárkányrepülőről, de ebből (egyelőre) nem sok minden derül ki. Az angol oldal viszont már gyakorlati részletekre is kitér. Ezen a másik oldalon(sajnos szintén csak angolul) az van elmagyarázva leegyszerűsítve, hogyan kell irányítani a sárkányrepülőt. Akit komolyabban érdekel a dolog annak itt van az alapfokú tananyag, ebben már nagyon sok minden benne van a repülés fizikájáról is. Ez meg talán az egyetlen könyv amit a sárkányrepülésről lehet kapni mostanában.

Sárkányrepülés.hu

Sárkányrepülés.hu

www.sárkányrepülés.hu itt megtalál minden fontos információt és linket ami a sárkányrepüléshez szükséges.

Sárkányrepülés oktatás

Sárkányrepülés oktatás

Motoros sárkányrepülés oktatása, vizsgáztatás, pilóta jogsi megszerzése Attalában és az ország egész területén. Megfelelő létszám esetén, / min-három fő / kitelepülők az adott területre. A kiképzésről, vizsgáztatásról több információt szeretnél, kattints az alul található hivatkozásra. 1992-óta repülök motoros sárkánnyal. Sokszor elgondolkodtam már rajta, lehetne e alkalmazni vezérsíkokat, csűrő lapokat motoros sárkány esetében. Szerintetek lehet? Lehet bizony én bebizonyítottam már. 2003-ban kezdtem kísérletezni és megszületett az első gép. Horizont motoros Á keretes C-19. Pár átszabás, faragcsálás, méretezés, és egész jól repült. Úgy döntöttem, hogy építek egy komolyabbat. Ez a gép már 85-lóerős Subaru motorral van szerelve. A szárny CXM . Az utazó sebesség 80km a vége 100. Mivel az aerodinamikai kormányzás sebesség függő, így a 80km-es sebességű szárnynál már sokkal érzékenyebbek lettek a kormány mozdulatok. A gép nagyon jól repül, stabil, és csak egy botkormány. Természetesen a trapéz le van rögzítve, de bármikor kioldható, repülés közben is.

Tuti menü